Teplické obchodní centrum Olympia otevřelo další nové obchody
Foto: Olympia Teplice
Teplice

Teplice – Zásadně zrekonstruovaná prodejna elektra DATART a nová značková prodejna elektrospotřebičů české oblíbené firmy ETA byly slavnostně otevřeny v teplickém obchodním centru Olympia. Završilo se tak letošní období, ve kterém došlo k významnému rozšíření nabídky OC Olympia Teplice, a to o prodejnu volnočasové módy EXE Jeans, obchod s plavkami a spodním prádlem Triola, klenotnictví Jolleo a také oblíbený fresh bar Fruitisimo.

„Jsme moc rádi, že do našeho centra přichází další renomované značky, a my tak můžeme našim zákazníků nabídnout ještě lepší služby a širší sortiment, než dosud. Obě tyto skutečnosti jsou potvrzením, že Olympia Teplice patří mezi favority ve svém regionu,“ říká Ing. Tomáš Svoboda, Asset Manager za CPI Property Group.

V EXE Jeans si vyberou všichni milovníci volnočasové módy. Speciálně pro ženy je k dispozici prodejna Triola, která nabízí velký výběr plavek, spodního prádla a doplňkového sortimentu. Klenotnictví Jolleo se specializuje na snubní a zásnubní prsteny a značkové hodinky a fresh bar Fruitisimo vás potěší svými šťavnatými ovocnými a zeleninovými džusy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru