Jak ušetřit při tankování? ORLEN Benzina zdvojnásobila slevu na paliva pro běžné motoristy
Foto: ORLEN Unipetrol
Teplice

ČR - Síť čerpacích stanic ORLEN Benzina od 1. července na období letních prázdnin navýšila slevu na pohonné hmoty pro běžné motoristy. Ti při platbě Tankartou Easy nově ušetří až 1,50 Kč na litru paliva. Tankarta Easy s sebou navíc přináší řadu dalších výhod a prémiových služeb v síti čerpacích stanic ORLEN Benzina.

„Během letních měsíců intenzita cestování každoročně významně vzroste. Nabídli jsme proto řidičům možnost, jak ušetřit za nákup pohonných hmot. U naší zákaznické karty Tankarta Easy jsme zdvojnásobili slevu na aditivovaná paliva Efecta a o polovinu zvýšili slevu na prémiová paliva Verva. Tankarta Easy je lehce dostupná na všech našich stanicích a její aktivace je rychlá a nenáročná,“ uvedl Vladimír Dočekal, ředitel sítě čerpacích stanic ORLEN Benzina pro Česko a dodal: „Věřím, že čeští řidiči tento krok ocení a při svých cestách na dovolené využijí největší síť čerpacích stanic rozmístěných po celém Česku.“

Síť čerpacích stanic ORLEN Benzina uvedla Tankartu Easy na trh v roce 2016. Její benefity ocení běžní motoristé, kteří chtějí tankovat výhodněji: hlavním benefitem této slevové karty je čerpání paliv na všech čerpacích stanicích ORLEN Benzina v Česku (s výjimkou samoobslužných) se slevou bez podmínky minimálního odběru paliva.

V případě aditivovaných paliv Efecta činí sleva nově 1 Kč na litr (namísto dosavadních 0,50 Kč) a u prémiových paliv Verva zaměřených na výkon motoru 1,50 Kč (namísto dosavadní 1 Kč). Motoristé si mohou Tankartu Easy pořídit u pokladen čerpacích stanic ORLEN Benzina nebo online z domova. Používání karty je bezplatné, klient neplatí žádné poplatky ani za uskutečněné transakce, ani za vedení účtu.

S kartou se platí i za párek v rohlíku

Tankovací karty od sítě čerpacích stanic ORLEN Benzina v Česku využívá již více než 200 tisíc spokojených zákazníků. Tankarta Easy je ideálním nástrojem kontroly výdajů za PHM pro rodiny i jednotlivce, kteří za měsíc nespotřebují více než 500 litrů paliva. Kromě okamžité slevy z „totemové ceny“ při každém tankování patří mezi další benefity přístup k zákaznickému portálu. Zde se může držitel Tankarty Easy zaregistrovat, čímž významně rozšíří využitelnost karty a rozsah poskytovaných služeb.

S registrovanou Tankartou Easy lze na čerpacích stanicích ORLEN Benzina tankovat nejen běžná a prémiová paliva, ale také LPG, CNG a AdBlue a využívat dalších služeb: platit rovněž za drogistické zboží, gastro produkty, ale i za různé služby včetně mytí vozidel či vysavače, dále potraviny a nealkoholické nápoje nebo široký sortiment autopříslušenství od povinné výbavy přes provozní kapaliny a oleje až po náhradní díly.

Proti zneužití je platební karta chráněná kódem PIN a možností blokace prostřednictvím zákaznického portálu. Slouží jako jednoduchý nástroj pro nastavení a správu karty včetně přehledů o všech transakcích umožňujících kontrolu zůstatku a útraty za paliva. Klient si může ke svému uživatelskému účtu přiřadit až 10 dalších karet Easy. Karta se dobíjí hotově či platební kartou u obsluhy na čerpacích stanicích ORLEN Benzina nebo v případě registrované karty také bankovním převodem přes internet.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru