Pátrá se po svědcích nehod. Jeden z viníků byl zachycen na kamerách
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplicko - Policisté v Ústeckém kraji pátrají po svědcích, kteří by mohli pomoci objasnit dopravní nehody, ke kterým došlo v minulých dnech.

K první dopravní nehodě došlo v době od 17:00 hodin 27. června 2022 do 18.30 hodin dne 28. června 2022 na silnici II/54 cca 200 m od nádraží Háj u Duchcova, ve směru od Oseka na Duchcov. Dosud nezjištěný řidič neustanoveného vozidla z nezjištěných příčin vyjel mimo vozovku a narazil vpravo do oplocení a z místa ujel, aniž by nehodu oznámil.

Druhá nehoda se stala v 10.14 hodin dne 19. června 2022 v Teplicích v ulici Jankovcova na parkovišti u Plavecké haly. Dosud nezjištěný řidič bílého vozidla s černou střechou (viz. přiložená fotografie) měl poškodit pravou zadní část zaparkovaného vozidla Ford Kuga. Následně z místa nehody odjel, aniž by jí oznámil.

Ke třetí nehodě došlo v době od 23. června 2022 do 27. června 2022 v Teplicích, v ulici Krušnohorská. Nezjištěný řidič nezjištěného vozidla poškodil pravou přední část auta Opel insignia, které bylo zaparkované při levém okraji jednosměrné ulice. Pravděpodobný viník měl následně místo opustit, aniž by si splnil zákonné povinnosti.

V případě jakýchkoliv poznatků k nehodám se obraťte na dopravní inspektorát Policie ČR v Husitské ulici v Teplicích, tel. 974439260.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru