STALO SE: Matka nechala děti celý den doma samotné, k jídlu měly jen polévku
Ilustrační foto
Teplice

Ústí nad Labem - V uplynulých dnech byla vyslána hlídka strážníků do bytu v Ústí nad Labem, kde matka nechala doma své malé děti a odešla neznámo kam.

Po příjezdu hlídky na místo bylo zjištěno, že se v pronajatém bytě nachází 13letá dívka a roční sourozenec, třetí sourozenec se na místo dostavil zhruba po 20 minutách od příjezdu hlídky a čtvrté dítě by se mělo údajně nacházet u babičky na Doběticích. Dále hlídka na místě zjistila dle sdělení 13leté dívky, že dnes měli k jídlu pouze polévku a dále nic k jídlu neměli a jsou zde sami již od rána.

Po tomto zjištění byla na místo přes operační středisko přivolána sociální pracovnice, která na místě provedla šetření a rozhodla o umístění dětí do teplického Klokánku. O celé situaci byla informována babička, u které zůstalo jedno z dětí, o které bylo dle sdělení sociální pracovnice postaráno. Celý případ bude dále šetřit orgán sociálně-právní ochrany dětí. Převoz tří zmiňovaných nezletilých dětí do sociálního zařízení provedli strážníci společně se sociální pracovnicí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru