Parkoviště v Bílce bude provozovat společnost Daniela Pitka
Parkoviště v Bílce bude od 1. června provozovat společnost Milešovka služby s.r.o. Daniela Pitka
Teplice

Bílka – Oblíbený výchozí bod na Milešovku, parkoviště v Bílce, bude od 1. června provozovat společnost Milešovka služby s.r.o. Ve středu 18. května pro ni hlasovali na svém zasedání bořislavští zastupitelé. Jednatelem a jediným společníkem uvedené společnosti se sídlem v Černčicích, která byla zapsaná do sbírky listin 1. května tohoto roku, je známý soukromý zemědělec Daniel Pitek. Společnost PARKING PRO, která se do výběrového řízení také přihlásila, neuspěla.

Cena parkovného na bílském parkovišti se od 1. června zvýší. Daniel Pitek předpokládá, že namísto dosavadních 50 korun bude činit rovnou stovku. Určitá část zisku z parkovného půjde přitom do kasy obce. Podle Pitka jde o cenu, která odpovídá poplatkům za parkování v podobných turistických lokalitách.

Budoucí provozovatel parkoviště plánuje možnost jeho rozšíření v případě nedostatku parkovacích míst. Kromě toho chce Daniel Pitek zkvalitnit služby pro turisty. Kupříkladu vybudováním kvalitního zděného sociálního zázemí nebo třeba prodejem produktů regionálních zemědělců a výrobců. Další ze služeb, které nabídl přímo vedení obce, je zajištění zimní údržby komunikací v Bílce a Bořilavi. Daniel Pitek na středečním zasedání zmínil rovněž záměr otevření parkovišť v Černčicích u Žalan a v Milešově.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru