VIDEO: Pokus vraždy v krajském městě! Muž bodl druhého nožem do břicha, hledají se kolemjdoucí na záznamu z kamer
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Teplice

Ústí nad Labem - Krajští kriminalisté objasnili případ pokusu o vraždu ze dne 15. května v Ústí nad Labem. Policejní vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 21letého muže pro zvlášť závažný zločin vraždy ve stadiu pokusu.

Obviněný v neděli kolem poledne procházel v ulici Hradiště a po malé výměně slov přišel k poškozenému a bodl ho nožem do břicha. K této reakci mu stačilo, že po zvolání „co na mě čumíte“ mu dvojice mužů odpověděla „na co máme oči“. Obviněný následně z místa rychle utekl. "Zraněný muž byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Díky místní znalosti policisty z oddělení hlídkové služby se podařilo útočníka rychle ztotožnit a následně v místě bydliště zadržet," uvádí mluvčí policistů Veronika Hyšplerová.

Policejní vyšetřovatel podal na obviněného návrh na vzetí do vazby, který soudce akceptoval a muž byl eskortován do vazební věznice. "Z přiloženého kamerového záznamu je zřejmé, že začátku a konci incidentu byli přítomní svědci, kteří procházeli kolem ulicí Hradiště. Kriminalisté žádají tyto svědky, aby se přihlásili na linku 158. Jejich svědectví je pro kriminalisty velmi důležité z důvodu skutkového děje," pokračuje Hyšplerová.

video

https://www.youtube.com/watch?v=dWQarMtpf4U

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru