V sobotu se Olympie konala akce „Záchranáři v akci“, návštěvníci si vyzkoušeli i nárazový simulátor
Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice - V sobotu 14. května se u obchodního centra Olympia v Teplicích konala tradiční preventivní akce „Záchranáři v akci“. Návštěvníci měli možnost prohlédnout si techniku všech složek IZS a vyzkoušet si nárazový simulátor rychlosti.

Děti plnily na jednotlivých stanovištích úkoly, kde si mohly vyzkoušet například test zdatnosti na stanovišti Policie České republiky, záchranu lidského života u Zdravotnické záchranné služby Ústeckého kraje, či si projet jízdu zručnosti na kole u Městské policie Teplice.

Na stanovišti Policie České republiky odebíral kriminalistický technik dětem otisky dlaní. Velkému zájmu se těšila ukázka výstroje a výzbroje Speciální pořádkové jednotky a mnoho dětí i dospělých si posedělo ve vozidle a na motorce dopravní policie. Součástí ukázek byl i náborový stan PČR, kde byly zájemcům předány informace o podmínkách přijetí a průběhu přijímacího řízení k Policii České republiky. O tom, že policisté rádi přivítají do svých řad nové kolegy, byli vyrozuměni všichni návštěvníci akce během rozhovoru policistky s moderátorem akce Alešem Lehkým.

"Letošní ročník měl velikou návštěvnost nejen díky krásnému počasí, ale především díky všem zúčastněným, kteří se na konání akce podíleli," dodává policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru