Žena se v Barber shopu dopustila krádeže, s tímhle ale asi nepočítala
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Krádeže finanční hotovosti v podniku Barber shop v Teplicích se dopustila 48letá žena z Bíliny. Ta využila nestřeženého okamžiku, kdy obsluha měla plné ruce práce a z volně odložené peněženky na prodejním pultu vytáhla v bankovkách 6 tisíc korun. Poté provozovnu opustila.

"Nevšimla si však, že majitel má místnost vybavenou kamerovým systémem. Vzhledem k tomu, že žena je již zkušenou zlodějkou a v posledních třech letech již byla za krádeže odsouzena, nebylo těžké jí ze záznamu ztotožnit a vypátrat. Následně jí policisté sdělili podezření z přečinu krádeže," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru