Pozor na osobní věci! Žena přišla na kulturní akci v Zámecké zahradě o peněženku
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V nadcházejícím letním období se zvyšuje počet veřejně přístupných kulturních akcí, kterých se kromě návštěvníků, zúčastňují i kapesní zloději. Ti využívají toho, že diváci jsou zaujatí programem a nehlídají si tolik své kabelky, batohy, případně kapsy oděvu.

O tom se přesvědčila i žena, která navštívila v sobotu kulturní akci v Zámecké zahradě v Teplicích. Neznámý lapka využil nestřeženého okamžiku a z příruční tašky, kterou měla zavěšenou na rameni, jí vytáhl peněženku s penězi, doklady a platební kartou.

"Nabádáme občany, aby své věci měli pod kontrolou a cennosti si uschovali do spodní části zavazadla zapnutého na zip. Mohou se tak vyhnout nepříjemnostem spojeným s okradením," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru