Otec doma brutálně napadl plačící miminko! Holčička je ve vážném stavu, muže pustili na svobodu
ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústecký kraj, Chomutov - Krajští kriminalisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stadiu pokusu 32letého muže, který je podezřelý, že na přelomu dubna a května v Chomutově vážně ublížil své nezletilé dceři.

Podle dosud získaných důkazů měl dítěti v kojeneckém věku způsobit velmi závažná zranění, důvodem zřejmě bylo, že holčička plakala a muž, který byl pod vlivem alkoholu, ji kvůli tomu brutálně napadl. V důsledku toho utrpěla vážná život ohrožující zranění s nejistou prognózou dalšího vývoje, aktuálně je holčička hospitalizovaná v nemocnici.

"Podezřelého muže jsme zadrželi, a s ohledem na skutečnost, že byla důvodná obava, že na svobodě by mohl v protiprávním jednání pokračovat, protože v rodině je další malé dítě, byl podán návrh na vzetí obviněného do vazby. Soudce však tento návrh neakceptoval a muže jsme proto museli ze zadržení propustit, trestně stíhán tak bude na svobodě," uvádí krajský mluvčí policistů Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru