OBRAZEM: Premiéra akce Family day přilákala stovky návštěvníků
Rodinný den v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Zámecká zahrada v Teplicích ožila v sobotu 7. května barvami, smíchem a hudbou. Salesiánské středisko Štěpána Trochty tady od 15 hodin pořádalo v premiéře akci, plnou aktivit a zábavy pro celou rodinu, Family day. Ke zpestření programu přizvalo i další organizace a subjekty.

Svůj stánek tu například postavil útulek Žim nebo organizace Fousek. S programem pro děti pomohlo divadlo, taneční soubor, hasiči, muzikanti a k dobré atmosféře přispěli i místní podnikatelé. O úspěchu prvního ročníku, který se konal pod záštitou primátora Hynka Hanzy a radního Ústeckého kraje Jana Růžičky, svědčí stovky dospělých i dětských návštěvníků.

Foto

Pro děti byly nachystané různé soutěže. Například chůze na laně, tanec s obručí, lukostřelba a další sportovních, výtvarné, hudební nebo pohybové aktivity. Lákadlem byla možnost prohlídky hasičské techniky, velký úspěch zaznamenala taneční vystoupení, zájmu se těšilo malování na obličej nebo přecházení bosýma nohama po různých površích. Pro dobrou náladu zněla z altánu u Zahradního domu hudba, stánkaři nabízeli dobroty a nejrůznější výrobky. Báječné sobotní odpoledne v Zámecké zahradě, kde si na své přišly všechny generace, umocnilo i slunečné počasí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru