Policie vyšetřuje dvě nehody v Teplicích. Viníci z místa ujeli
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - K první dopravní nehodě mělo dojít v době od 8.00 do 10:30 hodin dne 23. dubna 2022 v ulici Jaselská v Teplicích. Nezjištěný řidič s nezjištěným vozidlem se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do levého zadní boku osobního auta Mercedes Benz. Pravděpodobný viník pak z místa odjel, aniž by nehodu oznámil.

K druhé dopravní nehodě mělo dojít v době od 21:00 hodin dne 27. dubna 2022 do 6:00 hodin dne 28. dubna 2022 v ulici Drážní vTeplicích. Dosud nezjištěný řidič se zřejmě plně nevěnoval řízení vozidla a narazil do levého předního boku zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Řidič následně s vozidlem z místa dopravní nehody ujel, aniž by splnil zákonem danou povinnost.

"Veškeré informace k oběma nehodám zavolejte na linku dopravního inspektorátu, tel. 974439260," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru