Opilého řidiče prozradila podezřelá jízda. Nadýchal přes dvě promile!
Ilustrační foto
Teplice

Krupka - V sobotu v časných ranních hodinách míjeli policisté z obvodního oddělení v Krupce vozidlo, jehož jízda se jim zdála podezřelá. Vozidlo tedy v ulicích Krupky zastavili a řidiči (42 let), který jevil známky opilosti, provedli orientační dechovou zkoušku. Ta prokázala, že muž opravdu požil alkoholické nápoje, kdy v dechu měl 2,22 promile alkoholu.

"Řidiči byla zakázána jízda a byla mu předána výzva k dostavení se k výslechu, až bude střízlivý. Policistům se nyní bude zpovídat z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který hrozí pobyt ve vězení až na 1 rok, peněžitý trest či zákaz řízení," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru