Slovní výhrůžky skončily střelbou! Muži teď hrozí až tři roky vězení
Ilustrační foto
Teplice

Vlastislav - V neděli v nočních hodinách přijali policisté oznámení o střelbě na Lovosicku v katastru obce Vlastislav. Mělo jít o osobní rozepři, kdy osmatřicetiletý muž měl nejprve slovně vyhrožovat poškozenému a poté opakovaně použít varovný výstřel mimo jeho osobu. Ke zranění osob nedošlo.

"Podezřelý muž byl následně zadržen na Teplicku v místě svého trvalého bydliště. V souvislosti s incidentem mu bylo sděleno obvinění pro trestný čin nebezpečné vyhrožování se zbraní, za což mu v případě soudem uznané viny hrozí až tříletý trest odnětí svobody. Vyšetřování obviněného probíhá na svobodě," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru