Muž poztrácel na ulici peníze. Přivlastnila si je povedená dvojice, která šla hned za ním
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Díky dobré operativní práci policistů z trnovanského obvodního oddělení se podařilo zjistit dvojici zlodějů. Případ začal před jedním Casinem v Teplicích, kdy 66letému muži vypadly při přecházení vozovky z peněženky bankovky v celkové hodnotě 1000 Euro a 1000 amerických dolarů.

"Bezprostředně za ním šel muž se ženou. Ti celou situaci viděli a byli si vědomi, že peníze poztrácel před nimi jdoucí muž. Místo, aby ho upozornili, peníze posbírali ze silnice a z místa odešli. Oběma nepoctivcům bylo sděleno podezření z krádeže. Peníze však majiteli bohužel vráceny nebyly, jelikož je dvojice stihla utratit," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru