Od května předáte použitý olej i na úřadě, jako odměnu dostanete praktický trychtýř
Zdroj: www.teplice.cz
Teplice

Teplice - Občané města Teplic mají již řadu let možnost předat použité jedlé oleje a tuky zdarma ve sběrném dvoře, který se nachází v areálu svozové společnosti Marius Pedersen a.s. v Úprkově ul. 3120 v Teplicích. Nyní je zřízeno nové sběrné místo i na úřadě!

Protože v posledních letech zájem občanů o třídění této komodity roste, chce město třídění usnadnit a co nejvíce přiblížit místo, kam je možné oleje odevzdat.

Od 5. 5. 2022 proto můžete použité jedlé oleje a tuky z domácností odevzdávat také v budově Magistrátu města Teplice v Krupské ul. 346/2, kde je pro ně nově zřízené sběrné místo, přístupné každý všední den, od pondělí do pátku, od 7.30 do 17.00 hod.

Za první odevzdanou PET lahev, naplněnou jedlým olejem, si zde navíc každá teplická domácnost může zdarma vyzvednout praktický trychtýř, určený pro pohodlné slévání použitých olejů a tuků do nádob v domácnosti. Akce není časově omezená, platí do vydání zásob.

2904olejkz2

Trychtýř. Zdroj: www.teplice.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru