Dvojice mlátila do auta, pak napadli i majitele a svědka. Oba schytali několik ran pěstí
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Celkem ze tří trestných činů (výtržnictví, poškození cizí věci a ublížení na zdraví) byli obviněni dva muži ve věku 25 a 27 let z Bíliny. Ti v srpnu loňského roku nejprve údery pěstmi do střechy a kapoty poškodili zaparkované vozidlo před prodejnou potravin v Bílině. Proti tomu se ohradil majitel vozu, kterému následně začali útočníci sprostě nadávat.

"Napadený si ze strachu sedl do vozidla, kdy útočníci začali lomcovat dveřmi a udeřili jimi řidiče do holeně. Následně, když se snažil napadený bránit, dostal ještě pár ran pěstmi do hlavy a navíc mu byl z ruky vyražený mobil, kterým chtěl přivolat policii. Útočníci poté napadli i svědka události, který přišel na pomoc poškozenému, kdy taktéž schytal několik ran pěstí a upadl na zem. Majitel vozu utrpěl poranění ucha a hlavy, se kterým se léčil více jak měsíc. Na vozidle byla způsobena škoda přes 80 tisíc korun. Po odhalení totožnosti pachatelů, policisté navíc zjistili, že jeden z útočníků již byl v posledních třech letech potrestán rozsudkem soudu za přečin výtržnictví. Oba muži tak poputují k soudu, kde jim hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru