STALO SE: Muž vyzbrojený sekerou a nožem šel vyhrožovat expřítelkyni. Nechala ho u sebe bydlet
ilustrační foto
Teplice

Chomutovsko - V policejní cele skončil 45letý muž z Chomutovska, který své bývalé přítelkyni opakovaně vyhrožoval fyzickým násilím. Devětadvacetiletá žena ho i přes jejich nedávný rozchod nechala v poslední době pár dní bydlet u sebe doma. To však nejspíš nebyl dobrý nápad.

Zřejmě kvůli dlouhodobým neshodám ji měl dotyčný nejprve na mobilní telefon poslat výhružnou hlasovou zprávu. Poté přišel ke dveřím jejího bytu a přes zavřené dveře jí měl opět vyhrožovat fyzickým násilím a také rozkopáním dveří. Přitom držel v rukou nůž a sekeru, žena tedy samozřejmě dostala strach.

"Přivolaní policisté agresora zpacifikovali a umístili do cely. Kvůli jeho počínání mu sdělili podezření ze spáchání trestného činu nebezpečné vyhrožování. Kromě toho policisté rozhodli o vykázání muže ze společného obydlí," uvádí mluvčí polciistů Miroslava Glogovská.

Pokud vinu podezřelého prokáže soud, může ho poslat až na tři roky do vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru