Na přechodu v Krupce srazil autobus chodkyni, policie hledá cestující z autobusu
Ilustrační foto
Teplice

Krupka - Dne 15. dubna 2022 v 12:05 hod. v obci Krupka, v ulici Komenského na vyznačeném přechodu pro chodce za křižovatkou s ul. Masarykova došlo ke střetu autobusu a chodkyně. Ta přecházela po vyznačeném přechodu pro chodce, kdy jí zachytil pravým předním rohem autobus.

"V autobuse se nacházelo v době incidentu asi 20 cestujících, kteří následně z místa nehody odešli. Vzhledem k řádnému vyšetření celé události je žádoucí, aby se cestující z autobusu přihlásili na policii a podali k této věci svědectví. Kontaktovat mohou přímo dopravní inspektorát na lince 974439260," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru