VIDEO: Šipka dveřmi, pak začalo rabování! Maskovaní zloději se vloupali na benzínku, hledá je policie
Reprofoto video, zdroj: Policie ČR
Teplice

Lounsko - Lounští kriminalisté pátrají po neznámých pachatelích, kteří se v sobotu 5. února krátce před čtvrtou hodinou ranní vloupali do objektu benzinové čerpací stanice v obci Ročov na Lounsku.

Pachatelé se na místě pohybovali přes hodinu, než se odhodlali k vloupání. Zřejmě je vždy něco vyrušilo, například projíždějící vozidla. O "práci" na místě se podělili, jeden z nich za užití násilí vnikl přímo do objektu, druhý hlídal venku.

"Odcizili krabičky a kartony cigaret v celkové hodnotě přibližně 40 tisíc korun. S tímto lupem pak utekli na silnici vedoucí na obec Třeboc. Nasedli do blíže nezjištěného vozidla, které měli zaparkované kousek opodál a odjeli směrem na Třeboc v okrese Rakovník, kde se jejich stopa ztratila," uvedla lounská policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

https://www.youtube.com/watch?v=1yeejGKXCX4 

Oba muži byli maskovaní, jeden z nich byl silnější postavy a při vniknutí do objektu skrze prosklené dveře se pořezal na pravé ruce, díky čemuž kriminalisté na místě zajistili biologické stopy. Druhý muž byl hubené postavy.

K objasnění tohoto případu kriminalisté potřebují zjistit totožnost mužů zachycených na videu. "V případě, že jste některého z mužů poznali, anebo jste v inkriminovanou dobu například projížděli kolem zmíněné benzinové stanice a mohli byste k události poskytnout policistům informace, obraťte se, prosím, na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu," uzavřela policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru