Řidič tankoval na čerpacích stanicích bez placení, do křížku se zákonem se nedostal poprvé
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 40letý recidivista, který neplatil na čerpacích stanicích za pohonné hmoty. Je podezřelý, že začátkem října loňského roku zastavil s osobním vozidlem na pumpě, kde jeho spolujezdec na řidičův popud natankoval přes padesát litrů benzínu, z místa pak bez zaplacení ujeli.

"O dva týdny později opět natankovali bez zaplacení, tentokrát nezaplatili za 27 litrů benzínu, začátkem ledna pak muž, který už se v minulosti opakovaně dostal do křížku se zákonem a je navíc podmínečně odsouzen, opět v Teplicích natankoval benzín a ujel bez zaplacení. Celkem způsobil krádežemi škodu přes tři tisíce korun, s ohledem na jeho trestní minulost mu v případě odsouzení hrozí až tříleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru