Noční tragédie: Auto po nehodě shořelo, při havárii zemřel jeden člověk
Ilustrační foto
Teplice

Ústecký kraj - K druhé smrtelné dopravní nehodě došlo v rozmezí jen několika málo dní na silnicích v Ústeckém kraji. Po čtvrteční nehodě u Braňan zemřel v noci ze soboty na neděli další člověk na Litoměřicku. Informuje o tom Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

K dopravní nehodě s následným požárem vyjeli v neděli půl hodiny po půlnoci profesionální hasiči ze stanice Lovosice a hasiči obce Chotiměř. Při havárii došlo k jednomu smrtelnému zranění.

Hasiči uhasili požár vodním proudem a asistovali Policii ČR při vyšetřování dopravní nehody. Na místo přijel také vyšetřovatel příčin požáru.

Lidský život vyhasl na silnicích v Ústeckém kraji už ve čtvrtek u Braňan na Mostecku. Hasiči z havarovaného vozidla vyprostili jednu osobu a poskytovali jí předlékařskou první pomoc, ta ale bohužel utrpěla zranění neslučitelná se životem.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru