Mladý zlodějíček vykrádal auta na Teplicku, tohle všechno má na svědomí! Už je ve vazbě
Ilustrační foto
Teplice

Prosetice - Ve vazební věznici skončil 23letý recidivista, který je podezřelý z několika vloupání do aut. Policisté ho viní z toho, že v polovině července vnikl v Proseticích do auta, ve kterém přespal a následně z něj měl odcizit autobaterii a nářadí.

Začátkem září vnikl do auta, ze kterého odcizil sluneční brýle, peníze a hodinky. Je také podezřelý, že za užití shodného klíče opakovaně vnikl do vozidla Mercedes, které také nejméně ve dvou případech řídil i přesto, že není držitelem řidičského oprávnění, vozidlo pak vrátil na místo, odkud jej vzal, nicméně si ještě odnesl bednu s různým nářadím.

"Podle zjištěných důkazů se v polovině září vloupal v Proseticích ještě do dalších dvou vozidel, poškozeným způsobil celkovou škodu necelých devatenáct tisíc korun. V minulosti třikrát odsouzený muž byl obviněn z přečinů krádeže, krádeže ve stadiu pokusu a neoprávněného užívání cizí věci, v případě odsouzení mu hrozí až dva roky za mřížemi," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru