Vraždu v Libochovicích má na svědomí narkoman, kriminalisté ho dopadli na Benešově náměstí
Ilustrační foto
Teplice

Libochovice - Krajští kriminalisté od středečního večera vyšetřují násilný trestný čin, ke kterému došlo v Libochovicích. Policisté prohledali rodinný dům v obci poté, co je kontaktovala oznamovatelka s tím, že má strach o sousedku.

Její obavy se bohužel potvrdily, policisté v domě našli tělo starší ženy, která podle vyjádření soudní patoložky zemřela v důsledku útoku spáchaného cizí osobou.

V souvislosti s případem policisté vyhlásili pátrání po osobním vozidle zavražděné ženy a 33letém muži, kterého z násilného trestného činu podezírali. Díky intenzivnímu pátrání byl podezřelý ve čtvrtek před polednem zadržen teplickými kriminalisty na Benešově náměstí.

"Po celý včerejší den probíhaly neodkladné procesní úkony, následně byl zadržený muž obviněn ze zvlášť závažného zločinu vraždy a přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Motivem jednání muže, který je dlouhá léta závislý na drogách, byl majetkový prospěch. Bude podán podnět k jeho vzetí do vazby, obviněnému hrozí v případě uznání viny trest odnětí svobody na patnáct až dvacet let, nebo výjimečný trest," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru