Duchcovským strážníkům pomůže při práci centrální pult ochrany
Ilustrační foto
Teplice

Duchcov – Městská policie v Duchcově má k dispozici nový centrální pult ochrany. Informoval o tom na zasedání zastupitelů velitel MP Josef Hulín. Podle něj budou na pult napojené objekty organizací, které spravuje město. Například základní školy, mateřské školy, hřbitov a další.

Pult má usnadnit práci městské policie a podle Hulína budou mít strážníci jeho prostřednictvím lepší přehled o tom, co se kolem objektů ve městě děje.

Program určený pro pult centrální ochrany hradí město formou měsíčního pronájmu. Ten činí zhruba 3,5 tisíce korun. Na dotaz jednoho ze zastupitelů, zda pult budou moci využívat i podnikatelé, kteří mají ve městě své provozovny, Josef Hulín zdůraznil, že pult není určený pro komerčnímu využití. „Městská policie nemůže poskytovat služby podnikatelským subjektům,“ vysvětlil velitel městské policie.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru