Černý pasažér ve vlaku ukradl cizí kolo. Když si ho všimla majitelka, zahodil ho a dal se na útěk
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Z přečinu krádeže ve stadiu pokusu se bude zodpovídat 21letý recidivista, který chtěl ukrást jízdní kolo. V pátek dopoledne vystupoval v Bílině z vlaku, kterým jel načerno z Teplic, přitom vzal z úchytu ve vagonu cizí jízdní kolo v hodnotě patnáct tisíc korun a odcházel s ním po perónu pryč.

Všimla si ho ale majitelka bicyklu, která na něj zavolala, lapka se lekl, kolo odhodil a dal se na útěk.

"Při ustanovení totožnosti podezřelého pomohl policistům průvodčí, který dal černému pasažérovi ve vlaku pokutu, takže bílinští kolegové si mohli pro zloděje dojít k němu domů. V minulosti několikrát odsouzený muž se ke krádeži přiznal, na soud bude zatím čekat na svobodě, v případě odsouzení mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru