Muž v Dubí našel peněženku. Neudělal, co měl, teď mu hrozí i pobyt ve vězení
Ilustrační foto
Teplice

Dubí - Až dvouleté vězení hrozí 49letému muži, který si nechal cizí peněženku. Doplatil na svoji nepoctivost a na to, že ho poznali díky kamerám ve městě.

Poškozený, který peněženku s finanční hotovostí, různými doklady a platební kartou ztratil v Dubí, policistům poskytl i kamerový záznam, na kterém byl vidět nepoctivec, který ji našel a nechal si ji. Bohužel mu nebylo vidět do tváře.

Díky městskému kamerovému systému ale dubští policisté nakonec totožnost muže ustanovili a následně mu sdělili podezření z přečinů zatajení věci a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru