Hledají se viníci několika nehod. Jednu mohl způsobit řidič žluto modrého trolejbusu
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravními nehodami, od kterých jejich viníci ujeli.

K první nehodě došlo 12. února 2021 v 16:19 hodin v Teplicích, ul. Stanová u č. p. 247. Neznámý řidič, který jel ve směru do Trnovan, vyjel z dosud nezjištěných příčin mimo komunikaci, kde poškodil elektrický rozvaděč a plechové opláštění zábradlí. Podle dosud zjištěných poznatků způsobil nehodu řidič vozidla Škoda Superb II černé barvy, rok výroby 2008 - 2015, který se vyhýbal vozidlu ford Mondeo stříbrné barvy, rok výroby 2000 – 2007. Vozidlo Škoda řídil muž ve věku asi 20 až 35 let a vozidlo Ford řídil muž ve věku asi 35 - 55 let.

K další dopravní nehodě mělo dojít v době od 13:30 do 13:45 hodin dne 15. února 2021 v Teplicích - Proseticích, ul. Prosetická před domem s č. p. 235. Neznámý řidič měl poškodit levou přední stranu zaparkovaného vozidla Volkswagen Transporter, které stálo v parkovacím pruhu při pravé straně vozovky ve směru jízdy k ul. Plynárenská. Podle poznatku majitele vozidla a zbylých oděrků laku na poškozeném vozidle není vyloučeno, že by se mohlo jednat o trolejbus ve žluto modrém provedení.

Od nehody měl ujet i řidič, který v době mezi desátou hodinou a polednem dne 19. února 2021 v Teplicích, ul. Vrchlického u č. p. 701 poškodil vjezdovou bránu.

Další nehoda se měla stát 25. února 2021 v 9:55 hod. v Duchcově, ul. Havířská u č. p. 56/135. Neznámý řidič měl narazit do dopravní značky a poté z místa odjet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti při účasti na dopravní nehodě. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru