Řidič porazil svodidla, zbyl po něm nárazník. Policisté hledají, řidiče, který ujel od nehody
Poškozená svodidla. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj - Policisté dálničního oddělení v Řehlovicích vyšetřují dopravní nehodu, při níž došlo k poškození středových lanových ocelových svodidel na silnici č. I/63, na 5,6 km ve směru jízdy na Teplice, a žádají o pomoc případné svědky.

K dopravní nehodě mělo dojít v noci ze středy 24. února na čtvrtek 25. února 2021, konkrétně mezi 19. hodinou večer a 11. hodinou dopolední. Řidič neznámého osobního vozidla zde pravděpodobně vyjel vlevo mimo vozovku, narazil do lanových ocelových svodidel a poškodil je. Na svodidlech vznikla škoda ve výši 25 tisíc korun.

"V případě, že máte k události jakékoliv informace, můžete je sdělit přímo dálničnímu oddělení v Řehlovicích na tel. č. 974 423 257, nebo na bezplatnou linku 158. Za informace děkujeme," uvedla mluvčí policistů Šárka Poláčková.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru