Nový zastupitel Zdeněk Potomský složil slib online
Ilustrační foto
Teplice

Teplice – Slib teplického zastupitele složil v pondělí 22. února na zasedání členů zastupitelstva čtyřiačtyřicetiletý podnikatel Zdeněk Potomský (PRO TEPLICE). Nahradil tak Petra Kasala, který 27. ledna podal rezignaci. Důvodem k ní byla jeho účast na akci v hotelu Prince de Ligne. Michal Kasal složil mandát ještě před ukončením policejního vyšetřování.

Michala Kasala měl původně nahradit František Šusta (PRO TEPLICE), který na mandát zastupitele rovněž rezignoval. Dalším z náhradníků byl Jaroslav Vacek. Ten zase přišel o mandát kvůli trvalému bydlišti, které nemá na území Teplic.

Zdeněk Potomský složil slib zastupitele online. Stejně jako zastupitel Josef Benda se zasedání nezúčastnil ze zdravotních důvodů osobně.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru