VIRTUÁLNÍ PROHLÍDKA: Nový butik se zbožím pro pány i teenagery! Projděte si skvělý obchůdek v Bílině
MaxNell Fashion nabízí módu pro pány, ale i pro teenagery. Foto: e-deniky.cz
Teplice

Bílina - Pánové zbystřete, v Bílině je otevřen nový butik se zbožím pro vás. V MaxNell Fashion najdou pěkné kousky i teenageři.

V centru Bíliny na Mírovém náměstí byl teprve nedávno otevřen nový butik. MaxNell Fashion nabízí módu pro pány, ale i pro teenagery. Od svého otevření si již získal řadu příznivců.

Pánové se tu oblečou doslova od hlavy až k patě, v nabídce je spodní prádlo, ponožky, ale hlavně svrchní oblečení, jako jsou trika, mikiny, svetry, kalhoty, tepláky, ale i pěkný výběr košil, sak či bund. Najdete tu i boty, a módní doplňky, například čepice, šály, brýle, pásky, unisex náramky a další zboží. Pro teenagery je v nabídce trendové oblečení.

Jde o kvalitní a značkové zboží za dostupné ceny, ve velikostech do M až do 3XL, košile pak až do velikosti 8XL.

MaxNell Fashion najdete v podloubí Mírového náměstí v č.p. 90 v Bílině. Další informace o butiku najdete zde.


Chcete netradičním způsobem oslovit zákazníky? Za dostupnou cenu zprostředkujeme virtuální prohlídku také vaší provozovny. K dispozici bude pro vaše účely ke sdílení třeba na sociálních sítích či na vašem webu, seznámíme s ní i naše čtenáře. Weby ze skupiny e-deniky mají měsíčně 1,3 milionu návštěv a přes 100 tisíc fanoušků na FB. Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., tel: 603 730 119.


REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru