Žena zmobilizovala strážníky a policii vymyšlenými pronásledováními. Chtěla si z nich udělat taxislužbu
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Strážníci Městské policie v Bílině v minulém týdnu, zhruba v půl třetí ráno, přijali naléhavé oznámení. Obsluha jedné čerpací stanice uvedla, že do prodejny vběhla žena, která žádala o pomoc. Dle jejích slov ji prý pronásleduje nějaký pedofil.

Hlídce sice bylo od začátku podivné, proč by pedofil pronásledoval dospělou ženu, ale oznámení jeli samozřejmě neprodleně prověřit. Na místě zjistili ženu, která nyní tvrdila, že ji pronásledovali nějací muži. Postupně se do "svého příběhu“ stále více zamotávala, až nakonec si vymínila, že chce na místě kromě strážníků i hlídku Policie ČR.

Policistům, kteří na benzinku přijeli, líčila další verze toho, co se jí mělo přihodit. Nakonec svoje výmysly vzdala a doznala se, že se jí nic nestalo. Strážníky a poté i policisty chtěla přivolat jen proto, aby jí odvezli domů.

Tak dlouho si koledovala, až si vykoledovala. Pokutu. Co jiného. Za porušení zákazu vycházení po 23. hodině jí policisté vyměřili pokutu v maximální možné výši.

A jak se ona dáma s bujnou fantazií nakonec dostala domů? Jednoduše tak, jak to měla udělat ihned a nevymýšlet legendy. Přivolala si taxi.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru