Domácí teror: Muž měsíce týral svou družku, skoro denně ji bil! Klid neměla ani po rozchodu
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Ve vazební věznici skončil 27letý násilník, který několik měsíců týral svou družku. Ženě vulgárně nadával, vyhrožoval jí, téměř každý den ji bil, zakazoval jí chodit bez něho ven, kontroloval jí její mobil a požadoval po ní, aby mu ukazovala, s kým si volá či píše. Když to poškozená odmítla, přístroj rozbil o zeď, takto jí znehodnotil několik mobilních telefonů.

Když se s ním žena rozešla, neustále vyhledával její přítomnost, psal jí desítky SMS zpráv za den, ve kterých jí vyhrožoval násilím, dokonce vnikl do bytu poškozené a lehl si vedle ní, když pak z bytu utekla ke kamarádce, pronásledoval ji a vyhrožoval zabitím.

"Opakovaným vyhrožováním a fyzickými útoky v ženě vyvolal důvodnou obavu o život a zdraví, výhrůžky ale směřoval i vůči její kamarádce, nebo příteli, kterému nožem propíchal pneumatiky u auta. Agresivního muže zadrželi kriminalisté v Bílině, následně byl obviněn z trestných činů týrání osoby žijící ve společném obydlí, vydírání, porušování domovní svobody, nebezpečného vyhrožování, nebezpečného pronásledování a výtržnictví, v případě odsouzení mu hrozí až osmiletý trest odnětí svobody," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru