Jste IT technik a sháníte zaměstnání? Průmyslovka v Chomutově vás hledá
Střední průmyslová a Vyšší odborná škola Chomutov v ulici Školní č. 50 přijme do svých řad nového kolegu na pozici technik ICT.
Teplice

Střední průmyslová a Vyšší odborná škola Chomutov v ulici Školní č. 50 přijme do svých řad nového kolegu na pozici technik ICT. Kolegu, který by měl chuť pracovat v kolektivu pedagogů a pomáhat s modernizací a implementací nových technologií do výuky.

Škola disponuje značným množstvím koncových zařízení, IT technik by měl zajišťovat správu serveru, koncových stanic, SW a HW, wifi sítě, docházkového systému, systému Bakaláři, Office 365, tiskáren, kopírek a zároveň by měl být k dispozici všem zaměstnancům a žákům ve smyslu uživatelské podpory.

V případě vašeho zájmu neváhejte školu kontaktovat, průmyslovka se těší na svého nového kolegu, kterému nabízí zajímavé a podnětné prostředí, a doufá, že se díky vám posune zase o kus dál.

Svůj životopis pošlete na SPŠ a VOŠ Chomutov mailem na adresu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případně kontaktujte školu telefonicky na čísle 474 774 021.

0110spscv1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru