Provozovatelé taxi mohou vysoutěžit parkoviště v centru města
Teplický magistrát nabízí celkem šest strategických míst pro vozidla taxi služby na Benešově náměstí a u nádraží.
Teplice

Teplice – Teplický magistrát vypsal výběrové řízení na pronájem 4 parkovacích míst pro vozidla taxislužby na Benešově náměstí. Na parkovišti, které bývá často beznadějně obsazené. Vyhrazená místa pro čtyři vozy taxi získá vítěz výběrového řízení na dobu od 1. ledna až do konce následujícího roku. Minimální nabídkovou cenu na rok stanovilo vedení města na 100 tisíc korun, včetně daně.

Další dvě místa pro vozidla taxislužby v centru Teplic si mohou provozovatelé taxi vysoutěžit u nádraží, na Nádražním náměstí. Zde je minimální nabídková cena 45 tisíc korun, včetně daně, na celý příští rok. Podle vedoucí odboru dopravy, Ivany Müllerové, bude částka za pronájem vyhrazených míst pro provozovatele rozdělená do dvou splátek.

Zájemci o vyhrazená parkoviště musí ke své nabídce doložit kromě nabízené výše ceny doklad o oprávnění podnikání a rovněž čestné prohlášení o bezdlužnosti vůči městu. Nabídky ve správně označené obálce musí být doručené do podatelny magistrátu nejpozději do pondělí 2. listopadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru