Policie hledá svědky těchto čtyř nehod na Teplicku: Viníci od nich bezohledně ujeli
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté žádají občany o podání svědectví v souvislosti s několika dopravními nehodami, ke kterým mělo dojít v září na Teplicku.

O pomoc žádají s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 21:00 hodin dne 13. září do 16:30 hodin dne 20. září 2020 v Teplicích, ul. Pod Tratí. Nezjištěný řidič měl poškodit levou přední část zaparkovaného vozidla VW Passat a z místa odjet, aniž by splnil zákonem stanovenou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Policisté na místě zajistili stopy laku bílé barvy.

Od nehody ujel i řidič, který dne 15. září od 3:30 do 14:10 hodin v Dubí, ul. Střední před č. p. 6 poškodil levou přední část vozidla VW Polo černé barvy zaparkovaného při pravém okraji komunikace.

K další nehodě došlo dne 16. září v období od 11:45 do 12:15 hodin v Teplicích, ulice Bohosudovská na parkovací ploše u Kauflandu, kde měl neznámý řidič nabourat vozidlo Hyundai a z místa ujet.

"Pátráme také po neznámém řidiči, který v době od 14:00 hodin dne 18. září do 18:00 hodin dne 19. září 2020 poškodil v Teplicích, ul. Prosetická u č. p. 1 levou zadní část vozidla Dacia Duster. Podle dosavadních poznatků mohlo k nehodě dojít kolem jedné hodiny v noci, kdy kolem nabouraného auta projíždělo vozidlo bílé barvy, ve kterém mělo cestovat několik mladších mužů. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru