Děti z dětského domova v Krupce Libušíně pomáhají útulku v Žimu
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Krupka – Dětský domov Krupka Libušín vytvořil aukci obrazů svých svěřenců na podporu útulku pro opuštěná zvířata v Žimu.

Výtvarná díla dětí byla zpočátku vystavená jen v internetové galerii na stránkách domova. Od pondělí 14. září se s nimi mohou zájemci setkat i fyzicky v Obchodním centru Olympia. Zatím se prostřednictvím aukce podařilo žimskému útulku předat 60 kilogramů krmiva.

„Ta organizace nevyšla úplně tak, jak bychom si představovali,“ řekl nám k akci v Olympii vychovatel Radek Bartoň. Původní představa, jak vysvětlil, byla taková, že si zájemce vybere obrázek, do recepce v centru donese krmivo pro psy nebo kočky a na základě toho si odnese domů obrázek. „Tento postup ale nefunguje. Proto je třeba, aby nás zájemci o obrázek informovali telefonicky. My jim sdělíme, zda je obrázek ještě volný a domluvíme předání krmiva.“

Obrázky, které už byly dárcům krmiva rozdané, nahrazují postupně obrázky nové. A to jak v elektronické aukci, tak i na výstavě v OC Olympia. Kontakt na pracovníky domova je uvedený přímo u vystavených obrázků a na webových i facebookových stránkách.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru