VIDEO: Výbuch policejního skladu s municí bude komplikovat dopravu až do večera, stojí i vlaky
Foto zdroj: FB městská policie Bílina
Teplice

Bílina - Tepličtí policisté společně s hasiči zasahují u požáru pronajatého skladu v Bílině, který využívá Pyrotechnická služba Policie ČR k uskladnění vyřazené munice.

V muničním skladu Policie ČR v Chudeřicích došlo k výbuchu. Na místě zasahují hasičské jednotky, policie a pyrotechnik. Okolí bylo dle informací Policie ČR evakuováno a v současnosti probíhá hašení požáru. Ke zranění osob nedošlo.

Uzavřena je silnice I/13, objízdná trase vede přes Kostomlaty, Braňany nebo přes ulici Důlní. Uzavírá se i část ulice Teplická. Dle dostupných informací bude doprava v místě uzavřena do večerních hodin. Do odvolání nebude v provozu vlakové spojení.

1509bilina2

1509bilina3

2x foto zdroj: Policie ČR

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru