Nehoda ráno zastavila vlaky mezi Mostem a Chomutovem. Místo poraženého člověka našli policisté tři mrtvé divočáky
Ilustrační foto
Teplice

Most – Ke srážce vlaku s osobou mělo podle Českých drah v ranních hodinách dojít na železniční trati u Třebušic mezi Mostem a Chomutovem. Jak se ukázalo, ke střetu došlo, ale ne s člověkem.

České dráhy ráno na svém weby informovaly o opatřeních v dálkové i regionální dopravě, kdy byl na trati na čas přerušen provoz. Důvodem měla být podle prvních informací srážka osobního vlaku s číslem 6801 s osobou pohybující se v kolejišti.
Na místo vyrazili policisté. Kteří okolí nehody prohledávali. „Ke srážce s osobou nedošlo. Prověrkou byla zjištěna tři poražená divoká prasata,“ uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

K omylu mohlo dojít, neboť v blízkosti trati se v tu dobu měl pohybovat muž s pytlem v ruce.

Provoz na trati byl obnoven ráno v 6.40 minut.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru