Policisté hledají neznámé zloděje. Na svědomí mají několik krádeží na Teplicku
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Po několika dosud nezjištěných pachatelích pátrají policisté na Teplicku. Zloději se dopustili něklika krádeží.

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Hrobčice odcizil přívěsný vozík. Zloději v krádeži nezabránil ani řetěz, kterým byl zajištěn, škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Odcizené kolo

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do suterénu činžovního domu. Ze sklepní kóje pak odcizil horské kolo v hodnotě dvanáct tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení za přečin krádeže až dvouletý trest odnětí svobody.

Vykradená stavební buňka

Až dva roky vězení hrozí neznámému zloději, který se v Duchcově pokusil vloupat do stavební buňky. Nepodařilo se mu ale překonat zabezpečení dveří, zato u vedle stojící buňky byl úspěšný a odnesl si kanystry s benzínem a ruční nářadí. Celková škoda byla vyčíslena na necelých šest tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže.

Vloupání do sklepa

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krupce vloupal do suterénu panelového domu. Ze sklepní kóje pak odcizil dvě starší horské kola, celková škoda byla vyčíslena na čtyři tisíce korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí zloději v případě dopadení až dvouleté vězní.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru