Patnáct trestů nestačilo! Zloděj se do restaurace nedostal, tak o kousek dál vykradl truhlárnu
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Z přečinů krádeže, krádeže ve stadiu pokusu a poškození cizí věci je podezřelý 47letý recidivista. V minulosti 15krát odsouzený muž se před několika dny pokusil v Bílině vloupat do restaurace, nepodařilo se mu ale překonat zabezpečení dveří a z místa činu odešel s prázdnou.

"Přesunul se proto o kousek dál a vloupal se do truhlárny, kde odcizil notebook a různé nářadí v hodnotě kolem 46 tisíc korun. Lupu si ale neužil, protože byl i s kradenými věcmi zadržen a eskortován na služebnu, kde si po provedení všech úkonů převzal sdělení podezření z přečinů, za jejichž spáchání mu hrozí až tříleté vězení," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru