V neděli se přijeďte podívat do Dubí na závod veteránů
Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Dubí – Veterancar Club ve spolupráci s Městem Dubí a společností Český porcelán pořádá jubilejní desátý ročník automobilové soutěže O cenu starosty města Dubí. Akce se koná v neděli 30. srpna na parkovišti Domu porcelánu s modrou krví, kde bude zahájení soutěže i start vozidel. Stejně jako v předchozích ročnících nebude ani letos chybět přehlídka historických vozů, která do Dubí přitahuje stále více návštěvníků z okolních lokalit.

Historické automobily začnou na parkoviště naproti porcelánce v Dubí přijíždět v neděli už od 9. hodiny. Start závodu O cenu starosty města Dubí je naplánovaný na 11. hodinu. Startuje se z Tovární ulice u zmíněného parkoviště. Ukončení soutěže a vyhlášení výsledků se předpokládá ve 13 hodin na stejném místě.

V loňském roce se akce zúčastnilo několik desítek historických vozů, mezi kterými byla řada vzácných exemplářů. Kromě automobilů všech značek a stáří se zde představily také motocykly. Návštěvníci si mohli prohlédnout zejména značky JAWA, ale i motorky dalších českých a zahraničních značek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru