Za jeden den přibylo více než 20 nemocných. V kterém okrese kraje je nejvíce případů?
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Ústecký kraj – Jedenadvacet případu pozitivně testovaných osob za uplynulých 24 hodin oznámili hygienici v Ústeckém kraji. Číslo platí ke středečnímu odpoledni.

Po několika dnech, kdy se počty nově zjištěných nákaz koronavirem pohybovaly v Ústeckém kraji na velmi nízkých hodnotách, přišel opak. Celkové počty odhalených infekcí od počátku epidemie tak v kraji pod Krušnými horami dosáhly čísla 821. Dosud se uzdravilo 692 osob, zemřelo 19 lidí v souvislosti s onemocněním covid-19. Nákazu v kraji aktuálně prodělává 110 pacientů.

Za poslední den přibylo nejvíce případů na Lounsku. Jde o devět nově zjištěných infekcí. Šest pozitivních testů mají hygienici na Litoměřicku. Dva nové případy pocházejí z Mostecka a Ústecka. Po jednom nemocném přibylo na Chomutovsku a Teplicku. Bez nového onemocnění je Děčínsko.

Aktuálně je nejvíce nemocných na Litoměřicku, s virem tu v tuto chvíli zápasí 28 osob. Na Ústecku je to 24 lidí, 20 na Lounsku, 16 na Chomutovsku, 12 na Teplicku, 6 na Děčínsku a 4 na Mostecku.

V celé republice je už 22 951 potvrzených případů nemoci covid-19, za poslední den jde o 399 nových nákaz. Chorobu právě teď prodělává 5 579 pacientů. Uzdravilo se 16 954 nemocných. V nemocnicích leží 130 lidí. V souvislosti s chorobou zemřelo 418 osob.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru