Žena zpronevěřila firemní peníze: Zaměstnavatele připravila o čtyřiadvacet tisíc!
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Až dvouleté vězení hrozí čtyřicetileté ženě, která byla v uplynulých dnech obviněna z přečinů zpronevěry a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Je podezřelá, že jako zaměstnankyně poškozené společnosti převzala k využití pro plnění pracovních povinností služební platební kartu umožňující čerpat finanční prostředky z účtu zaměstnavatele.

"Z platební karty učinila několik výběrů v celkové výši přes čtyřiadvacet tisíc korun, zaměstnavateli následně nedoložila, za co peníze utratila. Podle závěrů vyšetřování měla peníze užít pro svou potřebu, navíc kartu i přes výzvu zaměstnavateli nevrátila a tím ji neoprávněně přechovávala," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru