Lázně až o čtyři tisíce levněji! Slevové vouchery jsou od července ke stažení na internetu
Ilustrační foto: CC0
Teplice

Karlovarský kraj - Slevový voucher do lázní v hodnotě 4 tisíc korun je již ke stažení a vyplnění na stránkách kudyznudy.cz. Po zarezervování vašeho ubytování si můžete kdykoliv stáhnout a vytvořit voucher a uplatnit slevu, třeba i na recepci před placením vašeho pobytu a procedur.

Vždy však musí být splněna podmínka pobytu (6 po sobě jdoucích nocí a 5 procedur). Na jeden pobyt může osoba využít pouze jeden voucher. Program, do kterého se nyní již přihlásily tři čtvrtiny poskytovatelů lázeňských služeb, bude v platnosti do 31. 12. 2020.

„O poukazy si mohou požádat všechny osoby starší 18 let s trvalým pobytem na území ČR, které jsou účastníky veřejného zdravotního pojištění v ČR, tedy včetně našich seniorů. Plátcem pojistného za zdravotní pojištění je totiž v případě důchodců stát. Myslíme tedy opravdu na všechny. Na vouchery jsme zatím vyčlenili jednu miliardu korun. V případě potřeby budeme jednat o navýšení částky,“ říká ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová.

Pokud kód nedorazí, je nutné nejdříve zkontrolovat filtr, který zachycuje spam či jiné nevyžádané emaily. Email s voucherem je totiž rozesílán z adresy státní agentury CzechTourism Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Pokud email nebyl zachycen filtry, zkuste si prosím vygenerovat další voucher. Pokud ani to nebude fungovat, prosím kontaktujte informační linku MMR na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Státem podporované vouchery bude možné uplatnit u poskytovatelů lázeňské léčebně rehabilitační péče. Preventivně léčebný lázeňský pobyt by měl motivovat lidi k péči o zdraví, měl by přispět k prevenci zdraví a umožnit občanům alespoň ve zkrácené podobě vyzkoušet, jak probíhá lázeňská léčebně rehabilitační péče v našich lázních.

Během týdenního pobytu by měli návštěvníci zpravidla absolvovat konzultaci s lékařem, který jim doporučí minimálně 5 terapeutických procedur, které patří do oficiálního seznamu procedur používaných při lázeňské léčebně rehabilitační péče hrazené z prostředků veřejného zdravotního pojištění.

MMR připravilo tento postup:

  • Zákazník navštíví web kudyznudy.cz a vygeneruje si slevový voucher (nejlépe na konkrétní lázeňské zařízení). Ten bude zaslán na e-mail. Zákazník si jej může vytisknout, nebo stačí jej mít v telefonu.
  • Zákazník zavolá do vybraných lázní a zarezervuje si pobyt. Součásti rezervace bude předání kódu slevového kupónu (AS3K-K3J2). V případě rezervace online je potřeba tento kód přidat například do poznámky k rezervaci.
  • Zaměstnanec lázní při ověřování rezervace v systému lazne2020.cz vloží kód slevového kupónu do našeho webového portálu, čímž dojde k ověření jeho platnosti. Následně tento kupón označí za „Rezervovaný“.
  • Portál porovná kód kupónu s vydanými vouchery a provede validaci (zda existuje, případně zda není rezervovaný, nebo použitý při jiné rezervaci).
  • Zaměstnanec lázní po ukončení pobytu označí rezervovaný kupón za „Použitý“ a do přílohy k němu nahraje případné dokumenty např. fakturu pro potřeby vyúčtování.
  • Zákazníkovi bude částka 4.000 Kč odečtena z platby s ukončením pobytu a potvrzením o splnění podmínek (6 nocí, 5 procedur)
  • Uzavřené a uplatněné kupóny jsou automaticky zasílány poskytovateli finanční podpory. Všichni smluvní partneři obdrží do konce týdne (3. 7. 2020) přístupové údaje s návodem na použití.

Více informací včetně nejčastějších dotazů a odpovědí naleznete na webových stránkách https://www.kudyznudy.cz/dolazni.
Seznam lázeňských ubytování, kde lze voucher uplatnit, naleznete zde.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru