OBRAZEM: Vítězové soutěže 1 kraj – 3 ZOO převzali své ceny u pavilonu tučňáků
4x foto zdroj: Ústecký kraj
Teplice

Ústecký kraj - Vítězové slosování, kteří si v loňském roce zakoupili vstupenku v rámci projektu Jeden kraj – Tři zoo, si převzali výhru u pavilonu tučňáků v ZOO Ústí nad Labem.

U slavnostního předávání nechyběl náměstek hejtmana pro cestovní ruch Zdeněk Matouš a zástupci všech tří zapojených zoologických zahrad z regionu.

„Letošním předávání se loučíme s tímto úspěšným projektem, který jsme realizovali po dobu pěti let. Za ten čas si získal svou oblibu, v posledním ročníku se zapojilo 643 účastníků. Ti měli možnost díky zvýhodněné vstupence navštívit během jedné sezóny všechny tři naše zoologické zahrady, které patří k nejoblíbenějším turistickým cílům v regionu,“ řekl náměstek Zdeněk Matouš.

Výhry si přišlo osobně převzít devět z deseti šťastných vylosovaných, z nichž většina byla z Ústeckého kraje a dva z Prahy. Odměnou byly regionální produkty a dárkové předměty od zoologických zahrad, tři vítězové potom získali poukázky na zážitky od děčínského Active Pointu v hodnotě 2, 3 a 5 tisíc korun.

Oblíbený projekt byl poprvé spuštěn v roce 2016. Cílem byla nejen propagace tří zajímavých turistických cílů, ale podpora návštěvnosti celého Ústeckého kraje.

foto

3006predani1

30036predani3

3006predani4

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru