VIDEO: Kandidát na senátora Zbyněk Šimbera (ČSSD): Toto by byly mé priority
Mgr. Zbyněk Šimbera.
Teplice

Teplicko - Představuje se Mgr. Zbyněk Šimbera, kandidát ČSSD do Senátu v doplňovacích senátních volbách v okrese Teplice a starosta města Duchcova.

Jaké by byly vaše priority?

Jsem zásadně proti tomu, aby nepřizpůsobiví občané zneužívali sociální dávky a poctiví lidé na to dopláceli ze svého. Nejvíce se chci zaměřit na „obchod s chudobou“

Budu podporovat to, aby se vrátil život na malé obce. Ty se dnes buď vylidňují nebo stávají satelity a politiky v Praze nezajímají. Do vesnice patří hospoda, krámek, lékař a pošta.

V našem regionu je stále potřeba řešit otázku životního prostředí. Nejvíc nás trápí hlučnost, prašnost v dopravě, průmyslu i těžbě. Je třeba na to upozorňovat. Důležitá otázka je i zadržování vody v krajině.

Nyní se řeší hlavně problémy Prahy a velkých měst. Kde má stát jaký pomník, nebo jak se má jmenovat náměstí. Na skutečné problémy lidí mimo velká města každý kašle. To chci změnit především.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=A9RHSqGGft0&

Zadavatel: Česká strana sociálně demokratická / zhotovitel: MD Vision s.r.o.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru