Mnohokrát odsouzený zloděj jezdil krást sladkosti po obchodech na Teplicku. Navíc nesměl řídit
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Ve vazební věznici skončil 38letý recidivista, který opakovaně kradl zboží v obchodech. V průběhu uplynulých tří měsíců se v minulosti desetkrát odsouzený muž dopustil nejméně devíti krádeží zboží, za které nezaplatil. V různých prodejnách na Teplicku a jednou také v Chomutově kradl především sladkosti, celková škoda, kterou krádežemi způsobil, dosáhla částky téměř 65 tisíc korun.

V několika případech pak odjel z místa činu autem a to i přesto, že má uložen čtyřletý zákaz řízení motorových vozidel.

"Muž, který kradl v době vyhlášeného nouzového stavu, byl obviněn z trestných činů krádeže a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Z důvodné obavy, aby v páchání trestné činnosti nepokračoval, byl podán podnět k jeho vzetí do vazby, který byl akceptován," uvedl mluvčí teplické policie Daniel Vítek.

Na soud tak bude čekat za mřížemi, pokud bude uznán vinným, může ho soudce poslat zpátky do vězení až na osm let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru