Lidem ze Zabrušanska slouží od soboty roušková pergola
Foto: archiv OU Zabrušany
Teplice

Zabrušany – V sobotu 28. března zprovoznil Obecní úřad v Zabrušanech veřejné distribuční místo pro šité roušky. Jde o pergolu přímo naproti obecnímu úřadu, na které jsou roušky zavěšené. Místní, kteří ještě roušku nemají, si ji tak mohou na pergole vyzvednout. Lidé by měli každou z těchto roušek před použitím důkladně vyvařit a vyžehlit.

Zabrušanský starosta Vítězslav Škuthan v této souvislosti apeluje na vzájemnou ohleduplnost a slušnost. Případní zájemci by si roušku měli vzít pouze v případě, že ji skutečně potřebují a každý pouze jeden kus pro sebe, aby se dostalo i na druhé. Kromě rouškové pergoly mohou lidé roušky vyzvedávat přímo na zabrušanském obecním úřadě, v době provozních hodin a také na místní poště.

Zabrušanský úřad získal ušité roušky od místních dobrovolníků. Ve středu 25. března převzalo vedení radnice podle informací starosty 910 kusů. Podobnou rouškovou pergolu pro své občany vytvořil i obecní úřad v Bžanech. Roušky si tady lidé mohou vyzvednout například na pergole Bukovické vyhlídky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru