VIDEO: Nad krajinou se vznáší dým. Na Mostecku hoří na velké skládce odpadu
Hasiči přijíždějí ke skládce Celio. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Most - Skládku komunálního odpadu Celio zasáhl v sobotu v poledne požár. Mohutný sloup tmavého dýmu je vidět ze širokého okolí. Do areálu přijíždějí další hasiči.

"Devět hasičských jednotek zasahuje u požáru na skládce komunálního odpadu Celio u Růžodolu, okres Most. Hoří drcený odpad pod střechou na ploše zhruba 20x20m. Byl vyhlášen druhý stupeň poplachu z důvodu počtu nasazených jednotek," informoval Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje.

Město Most již lidem registrovaným do služby Mobilní rozhlas rozeslalo oznámení o požáru.

Dým se valí ze skládky směrem přes okraj jezera, lidé v Mostě si začínají stěžovat na dopadající popílek. Hasiči zvýšili později stupeň poplachu na třetí. Dým se změnil na bílý, zřídili čerpací stanoviště u řeky Bíliny u hlavní silnice mezi Mostem a Litvínovem. Kyvadlově dopravují vodu k hašení požáru.

https://www.youtube.com/watch?v=1GLxgEpcIyI

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru